Spaarprogramma

Spaarprogramma

Bij veel merken en webshops moet je andere mensen over de streep trekken om korting te krijgen, wij doen dit anders.

Met ons unieke spaarprogramma kan je punten verdienen en sparen, deze punten zijn in te wisselen voor kortingen op je bestelling. Hoe meer punten je spaart, des te meer korting je kan krijgen. Punten kan je bijvoorbeeld al verdienen door een bestelling te plaatsen en ons volgen op social media.

Dus niet anderen lastig vallen om te bestellen maar gewoon lekker je eigen kortingen verdienen op een makkelijke en eerlijke manier.

Hoe werkt het?

Wat is het spaarprogramma

Links onderin je beeldscherm staat het icoontje van het spaarprogramma, klik hier op om het spaarprogramma te openen. Hiermee kan je punten sparen en inwisselen voor kortingen.

Hoe gebruik ik het spaarprogramma

Je hebt alléén een klantaccount nodig en je kan al beginnen met het verdienen van punten. De punten die je verdient worden gekoppeld aan je klantaccount.  

Inloggen in je bestaande klantaccount of een account aanmaken

Klik hier om in te loggen of om een account aan te maken.

Hoe krijg ik punten

Wanneer je het spaarprogramma opent en klikt op het tabje "verdienen", kan je zien op welke manieren je punten kunt verdienen.

Hoeveel punten verdien ik bij het kopen van een product

Dit staat aangegeven bij het product op de productpagina. Wanneer je bijvoorbeeld twee dezelfde producten koopt worden de punten verdubbeld.

Waar kan ik zien hoeveel punten ik al gespaard heb

Zorg dat je bent ingelogd in je klantaccount via de webshop. Wanneer je hierna klikt op het spaarprogramma, zie je gelijk bovenaan in het spaarprogramma het aantal punten staan die je hebt gespaard.

Als ik een korting gebruik tijdens mijn bestelling, krijg ik dan ook gewoon punten

Yes! Punten zal je altijd ontvangen, het maakt niet uit wat of hoe je hebt besteld.

Hoe kan ik punten inwisselen voor korting

Zorg dat je bent ingelogd in je klantaccount en open het spaarprogramma. Hierna kan je klikken op "inwisselen", wanneer je voldoende punten hebt kan je hier de punten inwisselen voor een kortingscode.

Wat is het minimale bestelbedrag als ik een kortingscode wil inwisselen die ik gespaard heb met de punten

Het bestelbedrag moet minimaal €10 zijn wanneer je de kortingscode wilt gebruiken die je hebt ontvangen met punten. Een voorbeeld: wanneer je een kortingscode van €20 gebruikt moet er voor minimaal €30 bestelt worden. €30 min de €20 kortingscode is dan €10. 

Mijn vraag staat er niet bij

Laat het ons weten via de contactpagina.