voedingssupplementen advies voor spieropbouw, afvallen, vetverlies gezonde levensstijl en meer

Maak de basis compleet

Als de basis niet in orde is zal je alsnog weinig resultaten zien en behalen. De basis hoeft niet heel moeilijk te zijn met allerlei lastige termen en belemmeringen, maar het is natuurlijk wel belangrijk en handig dat je weet wat je aan het doen bent. Ons advies is ook altijd: stick to the basics, oftewel blijf bij de basis. Zolang die basis in orde is zullen de resultaten komen.

Voedingssupplementen zijn een goede aanvulling. Hiernaast is het belangrijk dat je de juiste aanpak toepast voor jouw doel en situatie maar dit ook vol blijft houden, zodat de basis compleet is.

Bij de aanpak kan je denken aan het indelen van voeding op een dag, de juiste voedingskeuzes maken die aansluiten op jouw doel, resultaten behalen, resultaten behouden en het niet heel lastig voor jezelf maken door van alles te verbieden. Hiernaast eventueel een goed trainingsschema voor het opbouwen van spiermassa of fitter worden.

We helpen jou de basis compleet te maken door een advies voor de juiste aanpak mee te geven. Er is namelijk niet mooiers dan lekker in je vel zitten door een gezonde levensstijl toe te passen, je doel te behalen en de mooie resultaten behouden.

#sticktothebasics

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op en geef aan dat je een advies wilt ontvangen. We sturen je een vragenlijst door zodat we een compleet advies en eventueel een trainingsschema kunnen maken dat aansluit op jouw doel en situatie.

Veelgestelde vragen

Is het helemaal gratis?

Zeker weten! Geen addertje onder het gras. We willen net zo graag als jij dat je mooie resultaten gaat behalen en deze ook behouden zonder de mooie resultaten te verliezen.

Waar bestaat het advies uit?

Het advies bestaat uit een advies voor voeding op een dag en het indelen hiervan, tips voor een gezonde levensstijl, progressie maken, resultaten behouden en het niet heel lastig voor jezelf te maken door van alles te verbieden. We leren jou een gezonde levensstijl aan dat aansluit op jouw situatie en doel, zodat je het voor jezelf kan blijven gebruiken.

Voor wie is het advies?

Het is jouw doel waar je aan wilt werken, daarom kan je zelf kiezen zodat het aansluit op jouw situatie. Bij de doelen kan je denken aan spieropbouw, afvallen, droogtrainen, fitter worden, aankomen, duursport of een gezonde levensstijl.

Hoe werkt het trainingsschema en voor wie is het?

Je kan kiezen uit een trainingsschema van drie tot zes dagen trainen in de week. Het ligt er dan maar net aan hoe vaak jij wilt en kan trainen. Naast het trainingsschema bevat het ook een uitleg voor de juiste trainingstechniek en hoe je progressie maakt met trainen.

Als je spieren op wilt bouwen is een trainingsschema noodzakelijk. Wanneer je bijvoorbeeld wilt afvallen of een gezonde levensstijl wilt toepassen is een trainingsschema niet noodzakelijk.

Uiteraard raden we trainen niet af, alleen is trainen niet voor iedereen mogelijk. Als je bijvoorbeeld niet de mogelijkheid hebt om naar de sportschool te gaan zullen we je andere tips en tricks meegeven die kunnen helpen.

Kan ik na het ontvangen van het advies en trainingsschema nog vragen stellen?

Uiteraard! Je mag altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of er niet uitkomt.

Moet ik per se een advies of trainingsschema kiezen wanneer ik bestel?

Zeker niet. Als jij geen advies of trainingsschema nodig hebt ook geen probleem. Even goede vrienden!

Op wat voor manier ontvang ik het?

Je ontvangt het advies en trainingsschema in de mail door middel van een e-book. Je geeft je e-mailadres aan ons door en we zullen je achteraf de e-book(s) doorsturen.

Hoe snel ontvang ik het advies of trainingsschema?

De e-book(s) ontvang je normaal gesproken binnen 1 tot 2 werkdagen per e-mail. E-mail niet ontvangen? Stuur ons even een berichtje, dan sturen we het nogmaals door.

Ik heb een advies of trainingsschema ontvangen maar kom er niet helemaal uit?

Laat het ons weten. We gaan je dan helpen zodat je het goed kan gebruiken.

Ik heb een andere vraag?

Neem even contact met ons op via de contactpagina, we helpen je graag!