welke voedingssupplementen kopen bij private supplements uitleg tips en tricks

Tips voor het kopen van voedingssupplementen

Welke voedingssupplementen moet ik kopen

Bij het kopen van voedingssupplementen is het belangrijk om kritisch en geïnformeerd te zijn. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het kiezen en kopen van voedingssupplementen:

 1. Raadpleeg een professional, wij kunnen je hierbij helpen.

 2. Doe je onderzoek: Neem de tijd om informatie te verzamelen over het specifieke voedingssupplement dat je overweegt. Kijk naar wetenschappelijke studies, betrouwbare bronnen en consumentenrecensies om meer te weten te komen over de werkzaamheid, veiligheid en mogelijke bijwerkingen van het supplement.

 3. Let op de ingrediëntenlijst: Controleer de ingrediëntenlijst zorgvuldig om te zien welke actieve ingrediënten aanwezig zijn en of er potentieel schadelijke additieven of allergenen aanwezig zijn. Wees extra voorzichtig als je allergieën of intoleranties hebt. Wij verkopen alleen zuivere voedingssupplementen en bij de veelgestelde vragen van het product staat aangegeven of er allergieën in voorkomen. 

 4. Let op de aanbevolen dosering: Volg de aanbevolen doseringen zoals vermeld op de verpakking of zoals voorgeschreven door je zorgverlener. Overschrijd de aanbevolen dosering niet, tenzij dit expliciet is geadviseerd door een professional.

 5. Wees kritisch over gezondheidsclaims: Wees voorzichtig met voedingssupplementen die buitengewone gezondheidsclaims doen, zoals "geneest alle ziekten" of "magische gewichtsverliesformule". Gezondheidsclaims moeten wetenschappelijk onderbouwd en realistisch zijn. Wij verkopen alléén werkzame producten die wetenschappelijk zijn onderbouwd. 

 6. Let op mogelijke interacties en bijwerkingen: Sommige voedingssupplementen kunnen interfereren met medicijnen die je mogelijk al gebruikt of kunnen bijwerkingen veroorzaken. Raadpleeg je zorgverlener om te controleren op mogelijke interacties of bijwerkingen.

 7. Overweeg je individuele behoeften: Iedereen heeft unieke voedingsbehoeften. Overweeg of je echt een voedingssupplement nodig hebt of dat je jouw voedingsbehoeften kunt vervullen door middel van een uitgebalanceerd dieet.

Onthoud dat voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gezonde voeding en levensstijl. Het is belangrijk om te streven naar een gevarieerd dieet met voldoende voedingsstoffen uit natuurlijke voedselbronnen.

Voedingssupplementen kopen voor afvallen

Hoewel individuele behoeften kunnen variëren, zijn hier enkele voedingssupplementen waarvan wordt beweerd dat ze kunnen helpen bij gewichtsverlies. 

 1. Maaltijdshakes: de diet shakes en diet shakes bundel kan je gebruiken om maaltijden te vervangen, hierdoor kan je calorieen besparen waardoor je sneller en makkelijker af kan vallen.

 2. Eiwitshakes: de whey protein, whey isolate en vegan protein zijn eiwitshakes. Eiwitshakse kan je snacks mee vervangen en maaltijden als j dat wilt, zo kan je calorieën besparen.

 3. Cafeïne supplementen: onze diet support kan de stofwisseling verhogen en vetverbranding kunnen bevorderen. Het kan ook helpen bij het verminderen van de eetlust.

 4. omega 3 vetzuren: Omega-3-vetzuren, zoals visolie, hebben veel gezondheidsvoordelen en kunnen mogelijk ook de vetverbranding stimuleren en de stofwisseling verbeteren.

Voedingssupplementen kopen voor spieren opbouwen en spiermassa stimuleren

Hier zijn enkele voedingssupplementen die vaak in verband worden gebracht met spieropbouw. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de effectiviteit van deze supplementen kan variëren en dat individuele reacties verschillend kunnen zijn:

 1. Wei-eiwit: Wei-eiwit is een snel opneembare vorm van eiwit die rijk is aan essentiële aminozuren. Het kan helpen bij het bevorderen van spiergroei, herstel na inspanning en het optimaliseren van eiwitsynthese. Het kan in poedervorm worden ingenomen en worden toegevoegd aan shakes of maaltijden. Je kan ook kiezen voor whey isolaat of een plantaardige eiwtshake.

 2. Creatine: Creatine is een van de meest onderzochte supplementen voor spiergroei. Het kan de energieproductie in spiercellen verhogen, wat kan leiden tot verbeterde kracht en prestaties tijdens intensieve trainingen.

 3. BCAA's (Branched-Chain Amino Acids): BCAA's, waaronder leucine, isoleucine en valine, zijn essentiële aminozuren die een belangrijke rol spelen bij de spiereiwitsynthese en het verminderen van spierafbraak. Ze kunnen helpen bij het herstel na inspanning en het verminderen van spierpijn.

 4. Beta-alanine (pre workout): Beta-alanine is een aminozuur dat de niveaus van carnosine in de spieren verhoogt. Dit kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid tijdens intense trainingen en het verbeteren van de trainingsprestaties.

Voedingssupplementen kopen voor een gezonde levensstijl

Hier zijn enkele supplementen die je kunt overwegen:

 1. Multivitaminen: Een hoogwaardige multivitamine kan helpen bij het aanvullen van essentiële vitaminen en mineralen die je mogelijk niet voldoende uit je dieet haalt. Kies een multivitamine die is afgestemd op je geslacht, leeftijd en specifieke behoeften.

 2. Omega-3-vetzuren: Omega-3-vetzuren, zoals die in visolie, kunnen ontstekingen verminderen, de gezondheid van het hart ondersteunen en gunstig zijn voor de hersenfunctie. Als je niet regelmatig vette vis eet, kan een omega-3-supplement een goede aanvulling zijn.

 3. Vitamine D: Vitamine D is belangrijk voor de gezondheid van botten, immuunsysteem en algehele welzijn. Veel mensen hebben een tekort aan vitamine D, vooral als ze niet voldoende blootstelling aan zonlicht hebben. Overweeg een supplement als je vitamine D-niveaus laag zijn.

Voedingssupplementen kopen voor duursport en fitter worden

 1. Elektrolyten: Bij langdurige inspanning en zweten verlies je elektrolyten, zoals natrium, kalium en magnesium. Het aanvullen van elektrolyten kan helpen om de hydratatie, spierfunctie en prestaties te ondersteunen. Elektrolyt-supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals tabletten, poeders of sportdranken.

 2. Branched-Chain Amino Acids (BCAA's): BCAA's, zoals leucine, isoleucine en valine, zijn aminozuren die een belangrijke rol spelen bij het spierherstel en het verminderen van spierafbraak tijdens duursporten. BCAA-supplementen kunnen helpen bij het behouden van spiermassa en het verminderen van vermoeidheid tijdens langdurige inspanning.

 3. Cafeïne: Cafeïne is een stimulerend middel dat je alertheid en energieniveau kan verhogen. Het kan ook helpen bij het verhogen van het vetgebruik als energiebron tijdens duursporten. Cafeïne is te vinden in koffie, thee of in supplementvorm.

 4. EiwittenHet kan helpen bij het bevorderen van spiergroei, herstel na inspanning en het optimaliseren van eiwitsynthese. Eiwitten heeft iedereen nodig, zowel sporters als niet-sporters.

Voedingssupplementen kopen voor veganisten 

Wij hebben verschillende voedingssupplementen die ook geschikt zijn voor veganisten. Dit zijn: vegan protein, creatine, pre workout, bcaa, diet support en magnesium.

Hopelijk kan deze blog je goed helpen bij het kiezen van je producten. Als je nog vragen hebt of er niet uitkomt mag je natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.