compleet pakket kopen voor sporten afvallen en voedingssupplementen

Bundels en pakketten met voedingssupplementen

Bundels en pakketten met voedingssupplementen kopen

Wij hebben complete bundels samengesteld zodat je de juiste producten in huis haalt voor jouw doel. De bundels bevatten onder andere een voedingsadvies, tips, tricks en eventueel trainingsschema's als je die graag wilt. En hiernaast natuurlijk de juiste supplementen. Hieronder de verschillende bundels toegelicht met de voordelen.

Spieropbouw bundel kopen

De spieropbouw bundel bevat Whey Protein, Creatine, Magnesium en Omega 3

Het nemen van supplementen zoals wei-eiwit, creatine, magnesium en omega-3 vetzuren kan voor veel mensen gunstig zijn bij het opbouwen van spieren en het ondersteunen van algehele gezondheid. 

 1. Wei-eiwit:

  • Wei-eiwit is een snel verteerbare eiwitbron die rijk is aan essentiële aminozuren, wat belangrijk is voor spierherstel en -groei na trainingen.
  • Het kan handig zijn om een snel beschikbare bron van eiwitten te hebben direct na de training, wanneer het lichaam eiwitten het meest nodig heeft voor het herstelproces.
 2. Creatine:

  • Creatine is een natuurlijke stof die voorkomt in spiercellen en een rol speelt bij het snel beschikbaar stellen van energie tijdens intensieve inspanning.
  • Creatine-supplementen kunnen helpen om de beschikbare creatine in de spieren te verhogen, wat kan leiden tot verbeterde prestaties tijdens kortdurende, intensieve activiteiten zoals krachttraining.
 3. Magnesium:

  • Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij tal van processen in het lichaam, waaronder spiercontractie, eiwitsynthese en energiemetabolisme.
  • Een adequaat magnesiumniveau kan bijdragen aan spierherstel en -functie, evenals aan de algemene gezondheid.
 4. Omega-3 vetzuren:

  • Omega-3 vetzuren, met name EPA en DHA, hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen de bloedstroom naar de spieren verbeteren, wat gunstig kan zijn voor spierherstel en -groei.
  • Omega-3 vetzuren kunnen ook bijdragen aan de algehele gezondheid van het hart en het immuunsysteem.

Afslank bundel kopen

De afslank bundel bevat Whey ProteinDiet SupportOmega 3 en Multvitamine

Het nemen van supplementen zoals wei-eiwit, dieetsupplementen, omega-3 vetzuren en multivitaminen kunnen onder bepaalde omstandigheden nuttig zijn als ondersteuning bij gewichtsverlies en het handhaven van algemene gezondheid. Laten we naar elk van deze supplementen kijken en waarom ze vaak worden genomen in het kader van afvallen:

 1. Wei-eiwit:

  • Wei-eiwit kan helpen om je eiwitinname te verhogen terwijl je calorieën beperkt om af te vallen. Eiwitten kunnen helpen bij het behoud van spiermassa tijdens gewichtsverlies.
  • Eiwitten hebben ook een verzadigend effect, wat kan helpen om hongergevoelens tussen maaltijden door te verminderen.
 2. Dieetondersteuning:

  • Dieetsupplementen kunnen ingrediënten bevatten die de stofwisseling kunnen ondersteunen of het hongergevoel kunnen verminderen.
  • Deze supplementen kunnen bijdragen aan het ondersteunen van je algehele dieetplan, maar ze moeten niet worden beschouwd als een vervanging voor een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging.
 3. Omega-3 vetzuren:

  • Omega-3 vetzuren kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen, het ondersteunen van de hartgezondheid en het reguleren van de bloedsuikerspiegel.
  • Het consumeren van voldoende omega-3 vetzuren kan bijdragen aan je algehele welzijn tijdens het afvallen.
 4. Multivitamine:

  • Bij het verminderen van calorieën kan het moeilijk zijn om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen via voeding alleen. Een multivitamine kan helpen om eventuele voedingstekorten aan te vullen.
  • Het is belangrijk om te kiezen voor een kwalitatieve multivitamine die een breed scala aan vitamines en mineralen biedt.

Essential bundel kopen

De essential bundel bevat Multivitamine, Magnesium en omega 3. Het nemen van supplementen zoals multivitamine, magnesium en omega-3 vetzuren kan bijdragen aan het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn. Hier zijn enkele redenen waarom deze supplementen vaak worden genomen om je gezond en fit te voelen:

 1. Multivitamine:

  • Een multivitamine kan helpen om eventuele voedingstekorten aan te vullen die kunnen ontstaan als gevolg van een onevenwichtige voeding.
  • Verschillende vitamines en mineralen spelen een cruciale rol bij de ondersteuning van metabolisme, immuunsysteem, huidgezondheid, botsterkte en andere belangrijke lichaamsfuncties.
 2. Magnesium:

  • Magnesium is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam, waaronder spiercontractie, energiemetabolisme en zenuwfunctie.
  • Voldoende magnesiuminname kan helpen bij het bevorderen van spierontspanning, het verminderen van stress en het handhaven van een gezonde bloeddruk.
 3. Omega-3 vetzuren:

  • Omega-3 vetzuren, met name EPA en DHA, hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen de hartgezondheid ondersteunen door het verminderen van het risico op hartziekten.
  • Deze vetzuren spelen ook een rol bij het behouden van een gezond zenuwstelsel en het bevorderen van een evenwichtige stemming.

Voedingssupplementen kopen voor je doel

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezond dieet en een gezonde levensstijl. Het is altijd het beste om de meeste voedingsstoffen uit een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet te halen. Voedingssupplementen blijven altijd een aanvulling.